Środa, 18 październik 2017, Imieniny: Juliana, Łukasza, Bratumiła
Nowy Targ i okolice
pogodnie
Wiatr: 1 km/h Wilgotność: 67%
pogodnie
Wiatr: 1 km/h Wilgotność: 88%
pogodnie
Wiatr: 1 km/h Wilgotność: 67%
pogodnie
11°
Wiatr: 5.5 km/h Wilgotność: 81%
pogodnie
11°
Wiatr: 0 km/h Wilgotność: 88%
pogodnie
11°
Wiatr: 1.4 km/h Wilgotność: 37%
Jakość powietrza
Nowy Targ
Dobra
Zakopane
Dobra
22.09.2017, 15:06 | czytano: 7742

Tam Gdzie Zawsze - zawsze najlepiej!

Odwiedziłeś już Tam Gdzie Zawsze? To ostatni moment, żeby spróbować pozycji z "letniego menu". Już wkrótce przywita Was nowa karta, pełna wysmakowanych, jesiennych propozycji. Rozwijamy się i zmieniamy specjalnie dla Was!

artykuł sponsorowany

Nadchodzą chłodniejsze dni, z ogródka letniego przeniesiemy się do wnętrza lokalu, nie martwcie się jednak, wentylacja została znacznie usprawniona. Miła i pomocna obsługa chętnie Was ugości.
Już w październiku będziemy świętować nasze urodziny czyli pierwszy rok działalności lokalu. Z tej okazji szykujemy dla Was coś ekstra! Śledźcie nasz funpage na facebooku a wszystkiego się dowiecie www.facebook.com/TamGdzieZawszeNowyTarg

Dysponujemy kameralnymi 2- 3 osobowymi stolikami oraz dużymi, nawet 10 osobowymi lożami, zachęcamy do robienia rezerwacji, zwłaszcza w weekendy, kiedy to bywa naprawdę tłoczno. Przyjdźcie spróbować aromatycznych lemoniad na gorąco, przepysznej kawy oraz najlepszych burgerów w trzech wersjach (z wołowiną, kurczakiem bądź ciecierzycą). Zaproście rodzinę bądź przyjaciół żeby cieszyć się tymi chwilami wspólnie.

Gdzie?

RESTAURACJA
TAM GDZIE ZAWSZE


NOWY TARG
ul. Królowej Jadwigi 29
(wejście od ulicy Kilińskiego, na przeciwko DEKADY)
tel. 502 302 602
najnowsze informacje
komentarze
Wojtek13:58, 30 września 2017
Tak czytam te komentarze i hejty, i wszedłęm na profil lokalu na fb. Tam są zgoła inne opinie, ludzie chwalą. Skąd taka roznica? Pewnie stąd, że na fb piszą prawdziwi goście, a tutaj konkurencja anonimowo.
OLA23:36, 24 września 2017
powiem tak....FUJ
hej14:39, 23 września 2017
byłem tam od razu dwa razy - pierwszy i ostatni raz
ceper07:17, 23 września 2017
I w Paryzu nie zrobia z owsa ryzu !!!!! drodzy mieszczanie ....artykuly sponsorowane sa rzecza tak normalna jak dla was prostych ludzi jedzenie golabkow na jarmaku....co ma swoja tradycje tez!!! oczywiscie w wolnym kraju nie trzeba czytac artykulow ,nikt nie zmusza do chodzenia do restauracji,nikt was nie prosi o krytyke ,amerykanskich hamburgerow ,grubych amerykanskich pup....wystarczy zewasze rodzime glowy medrcow i koneserow nowotarskich odbjaja sie echem boc przecie PUSTE !!!!!i oprocz echa nic w nich nie ma.....A zamiast cieszyc sie ,ze cos sie dzieje w tej nudnej miescinie wsrod prostego to jak zwykle narzekacie ,takie miasteczko jaka jego spolecznosc .......a konkurencja to robienie
kupy pod drzwiami sasiada...
grul22:00, 22 września 2017
@ paulina.Ja mam 182 cm. wzrostu tyle co Ty w pasie.Jem normalnie(zero ,,hameryki,,).
herbata z borówką na s...19:02, 22 września 2017
Aż tak żle? Może bigos,flaki,fasolkę gróle z kwaśnym mlekiem? Bo po tym,co macie,amerykańskie,tam gdzie zawsze .Wu Ce!.(pomysł dobry,sprawdzają).
Jos16:04, 22 września 2017
Błagam dość tych Art tam gdzie zawsze to nudne jak flaki z olejem
Smakosz05:18, 22 września 2017
Ewa . Chodzę , probuje , widzę, porownuje.
Spróbuj jedzenia w pewnej knajpce rodzinnej około rynku , to jest gotowanie z pasją. Jak będziesz chciała to znajdziesz. I wtedy porownuj i obrażaj nowotarzan. Po drugie każdy ma swoj smak.
Ewa17:32, 21 września 2017
Jak się to czyta to można się załamać! Co za ludzie mieszkają w tym mieście??? Byłam tam kilka razy. Zawsze byłam zadowolona. Jedzenie smaczne, ładny wystrój. Ceny wcale nie są wysokie - ludzie, to nie jest bar mleczny, tylko restauracja! A jak cie nie stać to nie chodź nigdzie i siedź w domu, proste! Trochę się trzeba namachać, żeby zjeść takiego burgera i się nie dobrudzić, ale jak ktoś chce jeść wygodniej to może wziąć burgera na talerzu albo coś jeszcze innego. Był seks w Plamie, a teraz nagonka na Tam Gdzie Zawsze. Tylko miasta żal, bo umiera.
Paulina16:10, 21 września 2017
Byłam kilka razy w TGZ i zawsze wychodziłam zadowolona, oprócz tego, że tam strasznie śmierdzi olejem. Ale to żadna nowość. Jeśli chodzi o burgery - są przepyszne, zwłaszcza bułka i mięso. Obsługa zawsze miła i uśmiechnięta, a może tylko ja tak trafiałam? Za każdym razem przynajmniej połowa restauracji / knajpy zapełniona, więc odnoszę wrażenie, czytając poniższe komentarze, że mowa o innej knajpie.
No i plus za piwo z mniejszych browarni, standardowego piwa mam powyżej uszu.
Ceny? Fakt, wysokie, ale adekwatne do hamburgera, którym można się najeść i to bez dodatku frytek. No i nie ma żadnych sensacji żołądkowych.
Życzę im powodzenia i naprawdę lepszej wentylacji :P
kaśka16:20, 8 września 2017
Poszłam z ciekawości i powiem tak szału nie robi burger nawet dosyć ale cena za bardzo wygórowana za coś takiego klientów było mało a czekałam ok 40 min obsługa kelnerska fatalna co chwila wchodziły jakieś osoby z którymi kelnerka ucinała sobie rozmowe nie interesując się gośćmi po zwróceniu jej uwagi odparła robie co mogę nie polecam zawiodłam się tyle szumu a naprawde nie warto.
Lucek19:41, 7 września 2017
Musi być słabiutko skoro artykuł sponsorowany jest cały czas na p24
mmm18:08, 7 września 2017
wnętrze nijakie a jadło pewnie tylko na wygląd ,tutaj mieszkają ludzie,którzy od zawsze eksperymentują w kuchni ,raczej kulturalni i trochę świata zwiedzili,więc nie takie proste i to nieprawda,że trzeba mieć dużą kasę,żeby otworzyć tylko trza to miłować co się robi a tych pseudo fachowców to jest u nas już sporo za dużo.poza tym wolę jechać gdzieś w dal i czegoś innego posmakować niż tu przesiadywać ...szkoda ,że ta hajmeryka tak u nas wygrywa ,jest tyle ciekawszych wysublimowanych smaków,dużo bliżej .
tarżanin09:01, 1 września 2017
@nietypowy Nowotarżanin

Komentarz trafił w sedno.
Z tąd21:29, 31 sierpnia 2017
Żal amerykanów jak take coś żrą.Nie ma to jak grule z kwaśnym mlekiem,golonka,kwaśnica, bigos,rosół.(,,żyć,, nie rośnie).
Dosyć... litości..21:21, 31 sierpnia 2017
A ja już man powyrzej uszu tej reklamy.Jest nachalna I uwidacznia że coś tam jest nie tak , skoro tyle krytyki.
artur w.12:19, 31 sierpnia 2017
Zamówiłem dwie takie buły i byłem głodny. I co zrobiłem? Zamówiłem trzecią i było git!
g ramsay19:34, 30 sierpnia 2017
gastronomia to bardzo ciężki biznes... zwłaszcza w tym mieście.. od zawsze znanym z mieszkańców z "francuskim wysublimowanym podniebieniem". Osobiście zawsze doceniam próby stworzenia w NT czegoś nowego na fajnym poziomie. Jak widać jest to mission impossible. Ambitne restauracje podające coś innego niż jedzenie za 10 zł typu "zapchajkicha" nie mają racji bytu. Opierają się w 90% na miejscowych... bo turystów u nas na bide....
Faktycznie w restauracji czuć olej... i to jest jak dla mnie jedyny problem... jedzenie ok... ceny ok... (nie mogą być niższe bo interes byłby nie opłacalny)
Otwarcie restauracji to olbrzymi wydatek ... setki tysięcy....
Obywatele NT... Dbajmy o nasze restauracje podające coś innego... inaczej zostaną same schabowe i pewna bardzo przereklamowana restauracja w rynku z cenami warszawskimi i niezmienionym menu od 10 lat....
xxyyzz13:32, 30 sierpnia 2017
Jedzenie pyszne, super doprawione, myślę że czołówka na Podhalu. Co prawda długo się czeka ale warto. A cena... no cóż za dobre jedzenie trzeba więcej zapłacić to chyba nic dziwnego.
Paleta Garysa Blat09:40, 30 sierpnia 2017
Jadłem kilka razy i prawie zawsze byłem zadowolony.
Niestety, kilka dni temu po raz pierwszy się zawiodłem - burger "Na Wypasie" przybył jakiś taki... malutki, nie to co jeszcze kilka miesięcy temu. Najpewniej zmienił się kucharz, szkoda, że na gorsze.

Minusem jest też obsługa kelnerska... zaspane kelnerki, ożywiające się jedynie w palarni z kucharzem. Potem dość mocno czuć zapach papierosów gdy podają dania a nie każdy to lubi.

Mam nadzieję, że to jednorazowa "wtopa" a obsługa i właściciele wyciągną wnioski czytając opinie pod tym artykułem.

Generalnie 8/10, dobrze że jest takie miejsce w NT.
góralka09:20, 26 sierpnia 2017
Byłam - słabiutko i drogo.
z NT15:08, 25 sierpnia 2017
lipa lipa i jeszce raz lipa , czekałem z dzieciakami prawie 40 min na burgery z czego w jednym mieso było spalone a w drugim niedopieczone , za duzo sosu wylewajacego się z bułki , jeszce muszą nad tym popracaować bo dobry burger wymaga też trosze pracy , a nie nawalanie do bułeczki byle co jak popadnie .
niezadowolony11:20, 25 sierpnia 2017
byłem
nie polecam
steak przesmażony (zamówiłem krwistego, dostałem całkiem wysmażonego)
burgera dało się zjeść, chociaż jadłem lepsze np. w Beef Master w szaflarach
44410:35, 25 sierpnia 2017
Zkomentarzy wynika ze ta knajpa to lipa. To nie jest reklama ale nagonka aby ten lokal upadł- bo niby od kiedy "artykuł sponsorowany " ma opcję dodawania komentarzy?

Odpowiedź jest prosta. Widocznie reklamodawca sobie zażyczył "opcje komentowania". Moderator.
Marek23:20, 24 sierpnia 2017
Polecam burgera wypasionego z sosem bbq. Najlepszy. A na deser szarlotka. Dobry lokal to jest. A maruderzy niech dalej zra kebaby.
smakosz18:31, 19 sierpnia 2017
Jedzonko bardzo dobre,szczególnie żeberka w miodzie wyśmienite. Piwko też super, inne niż w sklepach. Brawo za pomysł.
olgiert16:11, 17 sierpnia 2017
Wystrój taki sobie. Jedzenie takie sobie. Strasznie długo się czeka na zamówienie. Smród przepalonego oleju jak na zajezdni PKS-u. Obsługa zajęta sama sobą a nie klientem. Ceny ponad normę nowotarską. Ogólnie w skali od jeden do dziesięciu. Mocna czwórka.
Zrób coś S tym!!!11:32, 17 sierpnia 2017
@Nowotarżanka- naucz się pisać i nie kompromituj się.
nowotarżanka08:04, 17 sierpnia 2017
Jedzenie pyszne o lokal ok tylko wentylacja zróbcie coś s tym!!!
fanka22:47, 16 sierpnia 2017
doskonała restauracja, wcale nie taka droga - jest sporo restauracji w mieście droższych - a jakość jedzenia wyśmienita. Byłam wiele razy i za każdym razem było świetnie, mam nadzieję, że tak już zostanie. Ci co tak strasznie się skarżą to raczej każde miejsce skrytykują, szkoda czytać czy się sugerować. P.S. dla tych co nie jadają burgerów - wyśmienite makarony i żeberka:)
ta ruda22:44, 16 sierpnia 2017
To rozumiem, ale dorabianie ideologi do sredniej klasy knajpki-nie. Pomiędzy schabowym z kapuchą a burgerem w "modnej " TGZ jest cały wachlarz smacznego jedzonka wg gustów , kasy i obsługi niekoniecznie w promowanej na siłę knajpce
buleczka22:42, 16 sierpnia 2017
TGZ na medal....dobre jedzenie ,dobra onsluga a hamburgery identycznie podane i wg mnie lepsze i polowe tansze niz w Schronisku Smakow niejakiej Gesslerowej
maciej pe18:34, 16 sierpnia 2017
ta Ruda chodzi mi o to że burgery wyglądają i smakują tam jak te które można zjeść w porządnym lokalu na poziomie a nie bułkę z mięsem z biedronki z kawałkiem sałaty i pomidora, burger w prawdziwej restauracji ma mieć wygląd i ma kosztować bo klient wie za co płaci, to nie jest typowy fast food jak mc Donald's gdzie kanapki produkowane są masowo na poczekaniu. Pozatym jak to się mówi, nie podoba się to się nie idzie
miśka17:44, 16 sierpnia 2017
Super knajpa,mega wystrój, jedzenie dobreee ;)
ale ceny strasznie wysokie :(
luki17:22, 16 sierpnia 2017
do nietypowy Nowotarżanin - a czy aby właściciel tej knajpy nie serwuje czasem schaboszczaków w innym swoim lokalu za cenę 4x wyższą niż reszta knajp i tam to jest normalne. Nie to co w nowym targu chodzi o prestiż a TGZ go nie ma i nie będzie mieć przez niuanse
ta ruda14:28, 16 sierpnia 2017
Do Maciej pe...faktycznie , ludzie z klasą to dzień w dzien burgery wcinają :):)(chyba że masz na myśli skończoną 8 kl SP
nietypowy Nowotarżanin12:53, 16 sierpnia 2017
Komentujący to "Typowi Nowotarżanie" których domeną jest narzekanie, podcinanie skrzydeł każdemu, kto chce osiągnąć coś więcej. Pasuje to też określenie "polactwo", które weszło do słownika całkiem niedawno.

Wracając do meritum, widać, że "typowi nowotarżanie" za szczyt luksusu w ustach uznają tłustego schabowego z ziemniakami. Otóż są ludzie, którzy mają inne gusta i wolą zjeść smacznego burgera z wysokiej jakości mięsa i bułką pieczoną na miejscu niż dostać flaki albo schabowego wyjętego z kilograma tłuszczu na patelni.

PS. Czekam na lamenty za ten komentarz w stylu "ić stond", "hrabiostwo wielkie się znalazło", "narzekajo, biedy nie widzieli i wymyślajo zamiast zjeść dobrego, polskiego, narodowego schabowego".

Pozdrawiam
pracgast10:08, 16 sierpnia 2017
Do ULA. Żenująca jesteś ty wchodząc do restauracji pół godziny przed zamknięciem. To jest brak kultury dla ludzi którzy tam pracują. Oni też chcą iść do domu. No ale jak zgrywasz hrabiostwo i uważasz że ci się należy to sobie zatrudnij służącą i będziesz sobie jadła w domu. Tacy ludzie jak ty nie powinni być wpuszczani do restauracji.
ola08:06, 16 sierpnia 2017
czytam i stwierdzam ze w nowym targu sami krytycy kulinarni, strach się bać.
biedny23:25, 12 sierpnia 2017
mnie nie stać, to nie chodzę, banalne i proste to życie w Polsce
ula17:47, 12 sierpnia 2017
Weszłam do lokalu pół godziny przed zamknięciem ,niestety nie zostałam poproszona aby usiąść ...damo mi do zrozumienia że zamówienia już nie zrealizują ..... żenada a byłam z 4 gości ,wyszliśmy i ugoszczono nad gdzie indziej.....
Paweł17:41, 12 sierpnia 2017
Wieczorem już nie ma wielu dań z menu. Lokal nie jest przytulny, takii wyskokowy. Najlepiej bawi się obsługa.
P.12:12, 12 sierpnia 2017
problem zapachu został rozwiązany z tego co zauważyłem. Jedzenie mistrzowskie, Burgery, polędwiczki i cała karta to niebo w gębie. Obsługa też bardzo miła. ktoś napisał że drogo... proszę was... za darmo ma być ? jak ktoś chce to może zjeść sobie schabowego z frytury który będzie ociekał tłuszczem. albo kebsa po którym rano będzie rewolucja nad sraczem.
zwykła Polska zawiść przemawia przez was. Problem bo ktoś jadł i się dobrudził hehe no chyba najwyższa pora nauczyć się jeść
Maciej pe10:48, 12 sierpnia 2017
Typowe cebulowe zachowanie, narzekają ze nic nowego albo innego Nie ma na Podhalu a jak cos otworzą to ze drogo ze smierdzi i że za duże. Ludzie jak sie Nie podoba to reklamować ewentualnie prosic o zwrot na pranie a Nie obsmarowywac publicznie, co do restauracji to poziom światowy dla ludzi z klasa a Nie dla januszy oni niech Sie stoluja w spelunach jakich wiele
henio08:28, 12 sierpnia 2017
do stały klient
Niestety ale takie są fakty. Co to za przyjemność wchodzić do restauracji gdzie wychodzi się z zapachem oleju? Te negatywne komentarze są potrzebne bo właściciel/le widzą co trzeba zmienić. To nie jest żadna nienawiść czy jak piszesz "dojechanie", jeżeli coś źle funkcjonuje to trzeba na to zwracać uwagę a nie chwalić i przymykać oko
stały klient19:32, 11 sierpnia 2017
Ludzie kochani
jak czytam te Wasze komentarze to aż się człowiek zastanawia nad sensem życia
taka nienawiść , krytyka i niezadowolenie ze wszystkiego jaka tkwi w Polakach nie występuje chyba nigdzie indziej na świecie
żeby tylko kogoś dojechać zniszczyć zgnoić
za drogo złe śmierdzi itp itd , matko święta !!!
nauczyli się jeść rosół i kotleta i będą teraz krytykować wszystko i wszystkich
my tam chodzimy regularnie jeść i zawsze wszystko jest przepyszne
a obsługa bardzo miła
problem z wentylacją też już chyba został rozwiązany
jak się nie ma miedzi to się w domu na du...e siedzi !
sln15:41, 11 sierpnia 2017
Za cenę tego burgera, to w pewnej restauracji na Ogrodowej 6 osób zje porządny, smaczny obiad. Poza tym nie będą śmierdzieć fryturą po jedzeniu...

Byłem tam raz, burger bez rewelacji, cena za wysoka. Smród oleju roznoszący się po lokalu próbują maskować kamiennymi talerzami i flagami, aby odwrócić uwagę.
luki14:31, 11 sierpnia 2017
no ładna mi reklama !!! same negatywne komentarze, nie dziwie się byłem zaraz po wejściu dostajesz w mordę zapachem spalonego oleju jak w centrali rybnej za komuny.
Knajpa, bo raczej nie restauracja- idealnie wpasowuje się w mikroklimat miasta jak ADHD, bukiety muszą gdzieś się pokazać a później na fejsa wp...m taką bulę z mięsem na niedzielny obiad ( ale kurturalnie nożem i widelcem)
pozdrawiam ;)))
Magda14:30, 11 sierpnia 2017
D...nie urywa
Smakosz14:28, 11 sierpnia 2017
Ja to bym zjadl mexyka od Dudka ,eh to se nevrati. Najlepszy hamburger . Prosty i smaczny. Ktoś może wymysli i da do swojej oferty.
henio13:46, 11 sierpnia 2017
Bardzo dobre jedzonko :) tylko... ubrania do pralki i te zmyślne kamienie zamiast talerzy. Wentylacja będzie poprawiona to wrócę, tak to nie ma szans...
???13:37, 11 sierpnia 2017
Oj po tych komentarzach i oddaniu się w ręce klientów chyba lokal żałuje, ze wykupił reklamę...
miejscowy klijent11:57, 11 sierpnia 2017
Czy przewijak dla dzieci jest zabezpieczony tak jak byc powinien bo po ostatnim tam pobycie moglo sie skonczyc dramatem dla niemowlaka . Nawet slowa przepraszam od szefa nie bylo . Z daleka od tego lokalu bo niebezpieczny.
nie lubie oblizywać palców10:14, 11 sierpnia 2017
Jak się je takie wysokie buły żeby się nie upaprać?
OLA06:55, 11 sierpnia 2017
Jedzenie bardzo przeciętne, ceny dość wysokie bardzo długi czas oczekiwania na jedzenie . Nie polecam OLA
Nie ma hitu bez kitu.23:02, 10 sierpnia 2017
Byłem , uważam że za drogo i hitu wielkiego niema. Smakowało tak sobie , za te pieniądze można lepiej się stołować i zdecydowanie zdrowiej .
nowotarżanka22:41, 10 sierpnia 2017
byłam raz i więcej nie pójdę czekałam godzinę na danie nic specjalnego parę klusek i twarde mięso niokomu nie polecę tej restauracji
Wkurzony22:19, 10 sierpnia 2017
W aktualnościach wiadomościami dnia są reklamy restauracji i jakieś tam gabinety zabiegowe
boczek17:37, 10 sierpnia 2017
Jakbyście zrobili kebab ino z wieprza to bym przyszedł a nie jakieś tam hamburgiery i kanapeczki...
ciekawska17:24, 10 sierpnia 2017
byłam raz. Ogolnie fajnie ale czy medium-rare oznacza, ze tylko "krawedz" burgera jest wysmazona? calusienki surowy oprocz brzegów. Fryty smaczne ale pomysl z podawaniem na tym kamieniu taki sobie. WOlalabym zwykly talerz. Jednakze powodzenia :)
quarter pounder17:23, 10 sierpnia 2017
@ja: byłem, spróbowałem, nie powiem żeby było złe czy niesmaczne, bo rzeczywiście burgery pyszne, ale faktycznie, dostałem coś, czego zwykły człowiek nie jest w stanie "ogarnąć" ustami. pojawiła się w Polsce jakaś dziwna moda, aby zwykłą kanapkę musieć rozwalać na czynniki pierwsze, bo inaczej jej nie zjesz. Wielka buła, masa dodatków, i do tego cena jak za dwudaniowy obiad u konkurencji piętro niżej... a wg mnie sukces tkwi w prostocie, dużo nie zawsze znaczy lepiej. "ćwierć funciak z serem" jest przykładem burgera idealnego. prostota i smak. świeża, dobra wołowina, chrupiąca bułka, niewiele dodatków, cheddar, pomidor, ogórek, cebula, niedominujący sos.. tadam!
Marna reklama15:18, 10 sierpnia 2017
Szukałem kiedyś i nie dałem rady znaleźć.
padre15:16, 10 sierpnia 2017
wentylacja poprawiona? czy dalej po wizycie w restauracji trzeba prać ubranie i wskoczyć pod prysznic bo wszystko przesiąkło olejową mgiełką :)
YYb14:27, 10 sierpnia 2017
Pomimo, że jedzenie bardzo dobre nie ma szans powrotu.
Już od wejścia uderza nieprzyjemny zapach smażonego oleju. W zimie aż widać zawiesinę tłuszczu i dymu w powietrzu. Ubrania po wizycie nadają się jedynie do pralki. Ogólnie ciężko wytrzymać w takiej atmosferze. Lokal zdecydowanie nie dla klienta z minimalnie rozwiniętym zmysłem zapachu.
Jest mnóstwo lokali z otwartą kuchnią, gdzie taki problem nie występuje i można zjeść kolację nawet w garniturze. No cóż, tak się kończą oszczędności na systemie wentylacji.
ja13:01, 10 sierpnia 2017
byłem raz i chyba nie wrócę bo ubabrałem się jedzeniem tego wierzowca jak świnka maja . Od kiedy jemy fastfoody nożem i widelcem ? Chamburgery i tym podobne stworzone były do jedzenia na szybko bez sztućców .
dodaj komentarz
regulamin
Komentarze są prywatnymi opiniami czytelników portalu. Podhale24.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Podhale24.pl zastrzega sobie prawo do nie publikowania komentarzy, w szczególności zawierających wulgaryzmy, wzywających do zachowań niezgodnych z prawem, obrażających osoby publiczne i prywatne, obrażających inne narodowości, rasy, religie itd.
Usuwane mogą być również komentarze nie dotyczące danego tematu, bezpośrednio atakujące interlokutorów, zawierające reklamy lub linki do innych stron www, zawierające dane osobowe, teleadresowe i adresy e-mail oraz zawierające uwagi skierowane do redakcji podhale24.pl (dziękujemy za Państwa opinie i uwagi, ale oczekujemy na nie pod adresem redakcja@podhale24.pl).
reklama
kursy walut
reklama
chmura tagów
reklama
reklama
reklama
reklama
Pod naszym patronatem
Ta strona używa cookies. Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Zamknij