Wiosenny Bufet Rozmaitości w hotelu Campanile Nowy Targ-Zakopane w Nowym Targu (artykuł sponsorowany)

Już w najbliższą niedzielę, 30 kwietnia w restauracji hotelu Campanile Nowy Targ – Zakopane w Nowym Targu zapraszamy Państwa na Wiosenny Bufet Rozmaitości.
Szef kuchni przygotuje wybór najciekawszych – jego zdaniem - dań z różnych stron świata. Wśród nich znajdą się krem parmentier, gicz z prosiaka, golonka pieczona w ciemnym piwie, kurczak curry z ryżem i warzywami, makaron tagliatelle z indykiem, pomidorami i pesto bazyliowym, sola w sosie cytrynowym z warzywami grillowanymi i tymiankiem oraz wołowina po burgundzku z kaszą. Ponadto obfity bufet sałatkowy oraz szeroki wybór deserów, które zachwycą nie tylko najmłodszych! 



Wiosenny Bufet Rozmaitości rozpocznie się o godz. 13.00 i potrwa do godz. 18.00. – Chcielibyśmy, aby stał się okazją do przyjemnie spędzonego czasu w gronie rodziny i przyjaciół. - zachęcają organizatorzy.

Wiosenny Bufet Rozmaitości w restauracji hotelu Campanile Nowy Targ – Zakopane serwowany będzie w formie otwartego szwedzkiego stołu w cenie 49 zł za osobę. Dzieci do lat 5 zapraszamy bezpłatnie, a starsze (5-10 lat) za połowę ceny!

Serdecznie zapraszamy! 



Aby zarezerwować stolik, skontaktuj się z nami telefonicznie pod numerem: 18 266 61 11 lub mailowo: nowytarg@campanile.com.



Nasza restauracja, która zajmuje dwa najwyższe piętra hotelu Campanile Nowy Targ – Zakopane w Nowym Targu to idealne miejsce na imprezy okolicznościowe. Jej wnętrze pozwala w dowolny sposób dzielić powierzchnię, dopasowując ją zarówno do małych kameralnych przyjęć, jak i dużych, hucznych imprez.

Zachęcamy do kontaktu. Mamy jeszcze ostatni wolny termin na przyjęcie komunijne w maju!





copyright 2007 podhale24.plData publikacji: 27.04.2017 21:08