Wszystko o mięsie - warsztaty dla szefów kuchni i restauratorów

Szefowie kuchni i restauratorzy z całego Podhala wezmą udział w szkoleniu „Travel and Taste”, które w przyszłym tygodniu, 26 października, odbędzie się w hotelu Liptakówka w Białce Tatrzańskiej. Tematem przewodnim szkolenia jest mięso wołowe, jagnięce i drobiowe.
To już druga edycja warsztatów. Podobnie jak poprzednie poprowadzi je Mistrz Kuchni i założyciel Akademii Kulinarnej Kurt Scheller oraz prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni i Szef Kuchni Nestle Professional Jerzy Pasikowski, a także wielu innych uznanych szefów kuchni.

W warsztatach wezmą udział szefowie kuchni i restauratorzy z Podhala i Małopolski z takich miejscowości jak Szczyrk, Wisła, Kraków, Białka Tatrzańska, Bukowina Tatrzańska, Muszyna, Wierchomla, Szczawnica, Krynica Zdrój, Zakopane, Nowy Sącz, Rytro, Wadowice, Nowy Targ, Szaflary i Ząb.

oprac. r/ źródło: materiały prasowe

copyright 2007 podhale24.plData publikacji: 20.10.2016 13:44