Harnasiowy Bufet w Hotelu Campanile Nowy Targ - Zakopane (artykuł sponsorowany)

Po nasemu smakuje najlepiej! Pod takim hasłem w niedzielę 6 sierpnia w restauracji Hotelu Campanile Nowy Targ - Zakopane odbędzie kolejna odsłona bufetu rozmaitości - tym razem Harnasiowy Bufet
Szef kuchni przygotuje na ten dzień wiele przysmaków według harnasiowych receptur. Będzie kwaśnica góralska na jagnięcinie, grilowany schab z oscypkiem i żurawiną, pieczone ziemniaki z bryndzą i boczkiem, kiełbaski jagnięce podane na kapuście zasmażanej, pieczony pstrąg podany z duszonymi porami bacy, filet harnasia w sosie oscypkowym, moskole z masłem i wyborna góralskie capresse.

Na deser zachwycą Państwa i Wasze pociechy jabłka pieczone z owocami leśnymi w sosie karmelowym.

Budowa z mega klocków, gry i zabawy z chustą animacyjną, tworzenie zwierzątek z balonów czy warsztaty plastyczne zajmą dzieci i pozwolą Państwu delektować się posiłkiem. Na Panie specjalnie w ten dzień będzie czekać kosmetolog oferujący darmowe porady.

Z tarasu widokowego, znajdującego się na ostatnim piętrze hotelu podziwiać można piękną panoramę naszego regionu. Widać stąd Tatry, Gorce, a przy dobrej pogodzie także Pieniny i Babią Górę!

Bufet Harnasia rozpocznie się o godz. 13.00 i potrwa do godz. 17.00. Posiłki serwowane bedą w formie otwartego szwedzkiego stołu w cenie 49 zł za osobę. Dzieci do lat 5 zapraszamy bezpłatnie, a starsze (5-10 lat) za połowę ceny!




Aby zarezerwować stolik, skontaktuj się z nami telefonicznie pod numerem: 18 266 61 11 lub mailowo: nowytarg@campanile.com.

copyright 2007 podhale24.plData publikacji: 06.08.2017 07:18