Rozsmakowywali się w jedzeniu. Zakończyła się akcja Restaurant Week

Przez prawie tygodnie, w 12 regionach Polski, w tym również na Podhalu, osoby lubiące wyszukane jedzenie mogły w promocyjnej cenie próbować najlepszych potraw w najlepszych restauracjach. Również w naszym regionie "Najsmaczniejszy festiwal w Polsce" cieszył się dużym zainteresowaniem.
Do akcji przyłączyły się najlepsze restauracje z Nowego Targu, Bukowiny Tatrzańskiej, Białki Tatrzańskiej czy Zakopanego. Za 49 zł można było zamówić stolik i trzydaniowe menu - przystawkę, danie główne oraz deser - w wybranej restauracji - regionalnej, śródziemnomorskiej, włoskiej czy też oferującej nowoczesną kuchnię. W zestawie był także koktajl z Martini.



Dla wielu osób była to okazja do spróbowania zupełnie nowych smaków i potraw, oferowanych przez restauracje na całym świecie, w dodatku w przystępnych cenach.

Podhalańskie restauracje biorące udział tej edycji akcji to: Absynt, Bubuja, Casa Mia Zakopane, Dworzec, Karczma Polany, Restauracja Kiyrnicka by Saguła, Restauracja Grand Kasprowy, Góralska Tradycja, Restauracja Krajobrazy, Novobilski - Białka Tatrzańska, Schronisko Smaków Magda Gessler, STRH Bistro Art Cafe, Villa Toscana, Nowy Targ i Villa Toscana Zakopane.



Kolejna akcja Restaurant Week w październiku.

r/

copyright 2007 podhale24.plData publikacji: 18.04.2019 09:22