Niedziela, 28 listopada 2021, Imieniny: Zdzisława, Lesława, Gościerada
Rabka Zdrój i okolice
Clouds
Wiatr: 5.652 km/h Wilgotność: 90 %
Rain
Wiatr: 5.688 km/h Wilgotność: 89 %
Clouds
Wiatr: 6.48 km/h Wilgotność: 90 %
Clouds
Wiatr: 6.048 km/h Wilgotność: 86 %
Clouds
Wiatr: 6.732 km/h Wilgotność: 94 %
Clouds
Wiatr: 6.012 km/h Wilgotność: 93 %
alert.podhale24.pl Jesteś świadkiem zdarzenia? Masz ciekawy temat?
Daj nam znać!

polityka prywatności

Polityka Prywatności Podhalańskiego Portalu Informacyjnego www.podhale24.pl

Działając w zgodzie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w skrócie RODO informujemy że Podhalański Portal Informacyjny Podhale24.pl wydawany jest przez Grupa Medio Sp. z.o. z siedzibą w Nowym Targu ul. Krzywa 9 bedącą jednocześnie Administratorem Danych Osobowych.

Przetwarzanie Państwa danych osobowych odbywa się na podstawie art. 6 RODO i w celach:
- Prowadzenia działań analityczno-statystycznych.
- Dostosowania formy www.podhale24.pl i jego funkcjonalności.
- Udzielania odpowiedzi na zapytania.
- Personalizacji treści i reklam.
- Realizowania oferowanych przez www.podhale24.pl usług, m.in publikacji ogłoszeń drobnych czy wpisów w katalogu firm.

Państwa dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat do czasu wykorzystania możliwości marketingowych i analizy danych potrzebnych do prowadzenia działalności gospodarczej lub do odwołania zgodny na przetwarzanie danych osobowych.

Państwa dane osobowe mogą być ujawniane podmiotom współpracującym z www.podhale24.pl. W zakresie analityki, zabezpieczeń przez działaniem robotów oraz w zakresie publikacji reklam, także tych personalizowanych współpracujemy z firmą Google LLC, która jest podmiotem certyfikowanym w ramach programu Tarcza Prywatności zatwierdzonym decyzją Komisji Europejskiej. Informacje na temat przetwarzania Państwa danych przez Google znaleźć można tutaj: https://policies.google.com/privacy?hl=pl.

W zakresie dostarczania technologii i usług hostingowych współpracujemy z firmą H88 S.A. na serwerach której przechowujemy wszelkie dane.

Dane przetwarzane będą przez okres 3 lat licząc od dnia, w którym odwiedzili Państwo www.podhale24.pl

Przysługuje Państwu prawo żądania sprostowania, usunięcia, ograniczenia lub wniesienia sprzeciwu dotyczącego przetwarzania danych osobowych.

W związku z przetwarzaniem danych przysługuje Państwu prawo do wniesienia skargi w związku z tym w jaki sposób przetwarzane są dane osobowe do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Jeśli nie chcą Państwo by dane osobowe były poddawane działaniom analitycznym i statystycznym możecie skorzystać ustawień swojej przeglądarki internetowej, które uniemożliwiają zbieranie danych.

Polityka Wykorzystywania Plików Cookies Podhalańskiego Portalu Informacyjnego www.podhale24.pl.

Pliki cookies to dane informatyczne, przechowywane na urządzeniach końcowych Użytkowników, przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Nie pozwalają one na jednoznaczną identyfikację Użytkownika.

Podhalański Portal Informacyjny www.podhale24.pl nie gromadzi w sposób automatyczny żadnych informacji, z wyjątkiem tych zawartych w plikach cookies. Należą do nich adres IP, typ przeglądarki, rodzaj systemu operacyjnego, nazwa domeny, oraz dane o ścieżce nawigacji Użytkownika i o czasie jego przebywania w określonych częściach Podhalańskiego Portalu Informacyjnego www.podhale24.pl.

Wydawcą Podhalańskiego Portalu Informacyjnego www.podhale24.pl jest Grupa Medio Sp. z o.o. z siedzibą w Nowym Targu przy ul. Krzywej 9.

Operator wykorzystuje pliki cookies w celu zwiększenia użyteczności strony internetowej i dopasowania jej zawartości do indywidualnych preferencji Użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk.

Użytkownik może w dowolnym momencie dokonać zmiany ustawień plików cookies w swojej przeglądarce. Zmiany te mogą jednak uniemożliwić poprawne działanie Podhalańskiego Portalu Informacyjnego www.podhale24.pl.

Pytania dotyczące Polityki Prywatności i Polityki Wykorzystywania Plików Cookies prosimy kierować na adres admin@podhale24.pl.

Komentarze

Komentarze są prywatnymi opiniami Czytelników portalu. Podhale24.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Podhale24.pl zastrzega sobie prawo do nie publikowania komentarzy, w szczególności zawierających wulgaryzmy, wzywających do zachowań niezgodnych z prawem, obrażających osoby publiczne i prywatne, obrażających inne narodowości, rasy, religie itd.

Usuwane mogą być też komentarze nie dotyczące danego tematu, bezpośrednio atakujące interlokutorów, zawierające reklamy lub linki do innych stron www, zawierające dane osobowe, teleadresowe i adresy e-mail oraz zawierające uwagi skierowane do redakcji podhale24.pl (dziękujemy za Państwa opinie i uwagi, ale oczekujemy na nie pod adresem redakcja@podhale24.pl).

Redakcja nie ponosi odpowiedzialności za treść reklam i ogłoszeń. Zastrzega sobie również prawo do redagowania i skracania tekstów niezamówionych, w tym opinii i komentarzy.

Pod naszym patronatem
Skontaktuj się z nami
Adres korespondencyjny Podhale24.pl
ul. Krzywa 9
34-400 Nowy Targ
Obserwuj nas