Zadaniem uczniów było nie tylko wykazanie się wiedzą teoretyczną z zakresu technologii gastronomicznej, ale także stworzenie i efektowne udekorowanie profesjonalnych deserów, które zachwycały smakiem i estetyką.
Egzamin przeprowadzony został przez niezależną firmę zewnętrzną, a jego ocena opierała się na wysokich standardach branżowych. Najważniejsze - wszyscy uczniowie zdali z wyróżnieniem.
Zorganizowanie tego egzaminu było możliwe dzięki udziałowi ZSCKR Nowy Targ w projekcie "Doskonalenie umiejętności, kompetencji i kwalifikacji kadr i uczniów ZSCKR w Nowym Targu" (nr FEMP.6.11.IP.01-0128/24), który wspiera rozwój zawodowy naszych uczniów oraz zwiększa ich szanse na rynku pracy. To ogromny krok naprzód w kierunku dalszego rozwoju zawodowego naszych młodych gastronomów i potwierdzenie wysokiego poziomu kształcenia w naszej szkole.
Gratulujemy zdolnym uczniom i życzymy kolejnych słodkich sukcesów.
źródło: szkoła
Skontaktuj się z nami
+48 796 024 024
+48 18 52 11 355redakcja@podhale24.pl
m.me/portalpodhale24
Adres korespondencyjny
Podhale24.pl
ul. Krzywa 9
34-400 Nowy Targ
ul. Krzywa 9
34-400 Nowy Targ
Informacje
Obserwuj nas