Jak powstawała nagrodzona "Baranimi Rogami" potrawa z baraniny - film - podhale24.pl
Zakopane
Rain
9°C
Rain
10°C
Rain
11°C
Rain
11°C
Rain
11°C
Rain
9°C
Kartka z kalendarza
17.09.2011, 12:58 | czytano: 1859

Jak powstawała nagrodzona "Baranimi Rogami" potrawa z baraniny - film

KOŚCIELISKO. Podczas Polaniorskiego Osodu kończącego Tatrzańskie Wici zorganizowany został konkurs kulinarny na najlepszą potrawę z baraniny i jagnięciny. W tym roku "Baranie Rogi" zdobyła potrwa przygotowana przez kucharzy z karczmy "Zadyma" z Szaflar.

zdj. Piotr Korczak
zdj. Piotr Korczak
Łukasz Gabryelski zarejestrował przygotowania i pracę kucharzy, wśród nich - Krzysztofa Orawca. Warto zobaczyć.



s/
Reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
komentarze
dodaj komentarz

Komentarze są prywatnymi opiniami czytelników portalu. Podhale24.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść komentarzy. Podhale24.pl zastrzega sobie prawo do nie publikowania komentarzy, w szczególności zawierających wulgaryzmy, wzywających do zachowań niezgodnych z prawem, obrażających osoby publiczne i prywatne, obrażających inne narodowości, rasy, religie itd. Usuwane mogą być również komentarze nie dotyczące danego tematu, bezpośrednio atakujące interlokutorów, zawierające reklamy lub linki do innych stron www, zawierające dane osobowe, teleadresowe i adresy e-mail oraz zawierające uwagi skierowane do redakcji podhale24.pl (dziękujemy za Państwa opinie i uwagi, ale oczekujemy na nie pod adresem redakcja@podhale24.pl).

reklama
reklama
Co, gdzie, kiedy
Nie przegap!
Trwa do 31.05.2025
Nie przegap!
01
06.2025
Nie przegap!
14
06.2025
reklama
Pod naszym patronatem
Zobacz wersję mobilną podhale24.pl
Skontaktuj się z nami
Adres korespondencyjny Podhale24.pl
ul. Krzywa 9
34-400 Nowy Targ
Aplikacja mobilna
Obserwuj nas
maj
29
Czwartek
Imieniny:Marii Magdaleny, Teodozji, Maksyma
Kliknij po więcej