W menu: Kwaśnica w kapsułce, Mus bryndzowy , Pstrąg i czarne kurki, Krem z oscypka, Jagnięcina z korpielem i bryjką, a na deser Bundz i jabłko.
To niezwykłe wydarzenie kulinarne, które odbywa się jedynie trzy razy do roku – w czasie, gdy sezonowość produktów ma największe znaczenie, inspirując Szefa Kuchni Marcina Gruszkę do tworzenia wyjątkowych potraw. Każda edycja jest podróżą przez niepowtarzalne smaki, inspirowane zmiennym motywem przewodnim, które odbijają bogactwo natury i twórczą wyobraźnię Szefa Kuchni.
Szczegóły: +48 18 20 25 460, widok@hotelharnas.com
oprac. r/
Skontaktuj się z nami
- +48 796 024 024
+48 18 52 11 355 - redakcja@podhale24.pl
- m.me/portalpodhale24
Adres korespondencyjny
Podhale24.pl
ul. Krzywa 9
34-400 Nowy Targ
ul. Krzywa 9
34-400 Nowy Targ
Informacje
Obserwuj nas